Om os

Vi gør din hverdag nemmere

Fra håndtering af vandskader til daglig vedligeholdelse af områder, er vores ydelser designet til at gøre din hverdag nemmere. Vi tager os af opgaverne, så du kan tage det roligt og koncentrere dig om andre vigtigere ting. Vi tror på, at en veldrevet ejendom er nøglen til trivsel, og derfor tilbyder vi en bred vifte af servides, der har fokus på at skabe en gnidningsfri hverdag. Vores mål er ikke kun at udføre opgaverne, men at skabe et hjem, der fungerer optimalt for alle beboere. 

Hos Reel Ejendomsservice vil vi gerne vedkende os noget samfundsansvar. Det gælder alt fra at vælge miljørigtige løsninger, til de medarbejdere vi ansætter. Vi har fx flere fleksjobbere ansat. De har vist sig at være glade, loyale, meget engagerede og ivrige medarbejdere, som vil gå langt for at gøre kunder tilfredse. 

Vi holder din ejendom og områder i topform

Med mere end 22 års erfaring i bagagen kan Reel Ejendomsservice bidrage med at holde din ejer- eller andelsforening i top med alt, hvad det indebærer. Vi tilbyder en række ydelser, der hjælper dig med med at vedligeholde ejendommen og alt, der hører med. Vi tager os af trappevask, diverse skader, store som små, de grønne områder og beboerserviceopgaver. Ved at holde ejendom og områder i fin stand, og udvikle dem, sørger vi for at der komme mindst muligt store regninger (som ved skade), og at ejendommen løbende forøger dens værdi.

Vi har en række samarbejdspartnere inden for alle håndværksgrupper, herunder blandt andet brolæggere, murere, malere, blikkenslagere, tømrer, vinduespudsere, vvs, ejendomsservice og kloakarbejde, hvis der skulle være en opgave, vi skal have ekstra hænder eller ekspertise til. 

Vi påtager os også mindre opgaver som fx ad hoc og afløsning ved ferie,  orlov og sygdom. Vi tilbyder også grøn service alene, uden andre ydelser.

Få en pris på det næste projekt

Vil du gerne have en pris på din næste opgave, kan du benytte vores formular. Udfyld de nødvendige informationer, og så sørger vi for at vende hurtigst muligt tilbage med en pris på det, du efterspørger. Har du yderligere spørgsmål til os og vores ydelser, kan du kontakte os.