Skadeservice

Skadeservice med en personlig tilgang

I en ejendom er skader uundgåelige, men håndteringen af dem behøver ikke være en byrde. Hos Reel Ejendomsservice er vores udgangspunkt, at skadeservice ikke bare handler om at løse problemer; det handler om at give vores kunder tryghed og komfort midt i en udfordrende og endda akut situation. 

Skadeservice er en afgørende del af at opretholde ejendommens integritet og beboernes trivsel. Ved at håndtere skader professionelt og effektivt søger vi ikke blot at løse problemer, men også at minimere stress og usikkerhed for vores kunder i Storkøbenhavn og på Frederiksbjerg.

Investeringen i vores skadeservice er en investering i tryghed. Ved at overlade skadehåndteringen til Reel Ejendomsservice sikrer du, at opgaverne bliver udført grundigt og til tiden. Dette ikke blot beskytter ejendommens værdi, men skaber også en atmosfære af pålidelighed og professionalisme.

Vicevært udfører skadeservice

Her er, hvad du kan forvente af vores skadeservice

Professionel håndtering af vandskader:

  • Vi håndterer skader som vand i kælderen og tilbyder hurtige løsninger, herunder opsætning af affugtere for at minimere skadeomfanget.
  • Overblik og hjælp til vandskader generelt – vi hjælper med at navigere gennem skadeprocessen.


Stormskader og tagreparation:

  • Vi tager os af udfordringer som tagsten, der er fløjet af, og sørger for hurtig og effektiv afdækning af skaden.
  • Ved stormskader træder vi til med øjeblikkelig assistance, så ejendommen kan genoprettes hurtigst muligt.


Dialog med forsikringsselskabet:

  • Vi håndterer dialogen mellem foreningen og forsikringsselskabet, så du ikke behøver bekymre dig om administrative detaljer i forbindelse med skadesanmeldelser.


Vi har en række samarbejdspartnere inden for alle håndværksgrupper, herunder brolæggere, murere, malere, blikkenslagere, tømrer, vinduespudsere, kloak- og ejendomsservice, hvis der skulle være en opgave, vi skal have ekstra hænder til.

Få en pris på det næste projekt

Vil du gerne have en pris på din næste opgave, kan du benytte vores formular. Udfyld de nødvendige informationer, og så sørger vi for at vende hurtigst muligt tilbage med en pris på det, du efterspørger. Har du yderligere spørgsmål til os og vores ydelser, kan du kontakte os.